Wednesday, December 29, 2010

Olen nii õnnelik!

Tervist mu sõbrad, kes te olete oodanud, et ma siia midagi kirjutaksin. Olen häbematult pika pausi sisse jätnud. Andke andeks. Ma ei tea, miks see nii on, lihtsalt pole olnud tuju midagi rääkida, ei leia omaarust midagi huvitavat pajatada, mis võiks teid huvitada. Aga üks suur uudis on mul küll!

OLEN ALATES 27ndast DETSEMBRIST AUTOJUHT. Võtsin end lõpuks ometi kokku ja tegin ära. Nii kooli kui ark-i teooriaeksamid sain teisel katsel tehtud ja sõidud esimese korraga. Nüüd siis algab see iseseisev !ÜKSINDA! harjutamine pihta. See on minu jaoks isegi hirmutavam, kui eksamite tegemine. Aga noh, küll ma hakkama saan! :)
Sõidueksami tegemine ARK- s oli päris tore. Väga meeldiv eksaminaator oli. Olen nii õnnelik, et ARK-i sõidueksam oli tegelikult meeldiv ja üldsegi mitte nii pingeline ,kui arvasin. Aga ma pabistasin ikka väga eelnevatel päevadel. Töö juures sai pühapäeval õnneks mõtteid eelseisvast eksamist kõrvale viia- kuna meil tuleb ju euro, siis peame kõikidele toodetele eurohinnad peale toksima ja seda tööd juba jätkub. Lisaks tuleb ka kõik sildid ümber kirjutada. Halleluuja selle peale. :P
Loodetavasti on ostjad mõistlikud.

Nii. Räägiks siis Kaisast ka midagi. Tema on meil üks väga loominguline laps. Kahe poolese kohta suudab ta kohati vägevamalt joonistada, kui mina. Selle tõestuseks ka paar pilti.




Rokimuti juures on ainuke minupoolne lisand silmatäpid. Muu on Kaisa joonistatud. Ok, Kaisa jalajäljed, mis on kahelpool rokimutti, tegin mina.

Vahepeal olid ju jõulud. Perekondlik jõulupidu toimus meil mu tädi juures. Kuid enne seda käisime Kaisaga jõuluvana juures.
Ja jõuluvana ei peljanud Kaisa seni, kuni oli vaja pakile järele minna. Luuletust keeldus ta isegi mulle lugemast. Õnneks ikka patsu oli nõus jõuluvanale tegema. Tegemist oli siis Haimre Rahvamaja taidlejate jõulupeoga ja oi milline taidleja Kaisa seal oli. Esinejaid ei vaadanud vist keegi. Kaisa naerutas oma taidlemisega ise pealtvaatajaid. Mul on südamest kahju, et fotokat kaasa ei võtnud. Tantsis pillimängijate vahel ja tegi oma "firmapoosi" , mis just kõige rohkem inimesi naerma ajas. See "firmapoos" on umbes nii- sirgete jalgadega neljakäpakil ja siis tõstab ühe jala kõrgele üles. Lasen tal seda ükspäev fotoka ees teha, siis saate paremini aru. :P

Natuke olen ikka käsitööd ka teinud. Ämmale juba eelmisel aastal mõeldud suur heegeldatud laualina sai mul siis nüüd lõpuks ometi valmis ja on praegu voodi peal venituses- kuivamisel. Panen ka pildi.Siis kui olen liniku üle andnud ja see on lauale pandud, teen pilti ja näitan teile.

Aitab tänaseks küll. Homme ja ülehomme tööpäevad, peab magama minema.

Rahulikku aastavahetust teile mu sõbrad!